Дорогие украинские мамы,

Можем предложить вам работу швеей, уборщицей, учителем.

Звоните: 00420 608 774 862, ассистент владеет русским языком.

Milé ukrajinské maminky,

Můžeme Vám nabídnout práci jako švadlena, uklízečka, učitelka.

Volejte: 00420 608 774 862, asistentka mluví rusky.

Ми пропонуємо

Запропонуйте кризову інтервенцію для компаній з українськими працівниками.
Ми пропонуємо кризове втручання для компаній із співробітниками з України та їхніми родинами. Ми приїдемо до вас і надамо підтримку на місці.
Завданням кризового втручання є надання своєчасної, доступної, короткострокової допомоги та підтримки людям, які на даний момент опинилися у складних життєвих ситуаціях. Це ситуації, які пов’язані з особистими, соціальними проблемами, проблемами у стосунках, і люди сприймають їх як загрозливі і не в змозі впоратися з ними самостійно. До найпоширеніших кризових ситуацій можна віднести, наприклад, втрату близької людини, діагноз важкої хвороби, погіршення здоров’я дитини, розлуку чи втрату роботи. Ми допомагаємо стабілізувати клієнта та зосередитися на поточних подіях «тут і зараз».

Nabízíme

Nabídka krizové intervence pro firmy s ukrajinskými zaměstnanci.

Nabízíme krizovou intervenci pro firmy se zaměstnanci pocházející z Ukrajiny a jejich rodinné příslušníky. Přijedeme za Vámi a poskytneme podporu přímo na místě potřeby.

Úkolem krizové intervence je poskytnutí včasné, dosažitelné, krátkodobé pomoci a podpory lidem, kteří se aktuálně nacházejí v náročných životních situacích. Jedná se o situace, které souvisejí s osobními, sociálními, vztahovými potížemi a lidé je vnímají jako ohrožující a nedokážou je zvládnout sami vlastními silami. Mezi nejčastější krizové situace patří např. ztráta blízkého, sdělení diagnózy vážného onemocnění, zhoršení zdravotního stavu dítěte, rozchod nebo ztráta zaměstnání. Pomáháme klienta stabilizovat a soustředit se na aktuální dění „tady a teď.“